Образу складно описати, враховуючи її багатошаровість. Обурення часто супроводжується гіркотою, розчаруванням та гнівом — розуміючи, що хтось вчинив несправедливо, не так просто протистояти емоціям.

Чоловіки, як і жінки, можуть ображатись потай, і є кілька способів зрозуміти, що відбувається саме це:

Він легко спалахує

Якщо чоловік швидко виходить із себе – це ознака прихованого гніву. Можна подумати, що це просто риса його характеру, але цілком можливе й те, що він уже деякий час відчуває внутрішнє розчарування. Тому, якщо чоловік часто злитися на вас – і виходить це ніби з нізвідки, це ознака заперечення.

8 ознак, що чоловік таємно скривджений на вас і готовий піти

Прикро жартує

Жарти можуть бути сильним способом розкрити свої справжні почуття без притягнення до відповідальності. Якщо ваш партнер постійно жартує, ображаючи ваші почуття, можливо, це насправді є образи, замасковані під жарти. Це спосіб висловити свій гнів, не вдаючись до прямої суперечки.

Злорадність

Погано, коли хтось отримує задоволення від нещастя чи страждань іншої людини. Таке почуття часто виникає щодо когось, на кого ви скривджені. У цьому випадку може відчути задоволення, коли почує, що у вас був поганий день.

Більше не намагається справити враження

Коли ви ображаєтесь на когось, зазвичай перестаєте дбати про те, щоб домогтися його схвалення. Якщо ваш партнер ображається на вас, він може раптово вирішити, що ви більше не варті його зусиль.

Немає близькості

Деякі люди збережуть фізичну сторону своїх відносин незалежно від того, що відбувається на емоційному рівні. Але також може бути випадок, коли скривджений партнер менше зацікавлений у цьому. Гнів, який він потай живить, може бути основною причиною байдужого ставлення до близькості.

Починає конкурувати із вами

Іноді чоловік, який скривджений на вас, намагатимуться з вами позмагатися. Це відбувається тоді, коли він з якоїсь причини почувається нижче вас.

Можливо, у вас краще виходить на роботі. Можливо, у вас покращали стосунки з сім’єю. Це могло бути будь що. Образа, спричинена заздрістю, часто може призвести до конкуренції.

8 ознак, що чоловік таємно скривджений на вас і готовий піти

Пасивна агресія

Це одна з найбільш очевидних ознак того, що чоловік скривджений та відкидає вас. Вони служать для того, щоб ви знали – він злиться, проблема є, але він – з якоїсь причини – не збирається її обговорювати.

Він нічим із вами не ділиться

Щасливі партнери діляться один з одним багатьом у емоційному плані. Вони діляться своїми добрими та важкими моментами. Але якщо ваш партнер таємно ображається на вас, він із меншою ймовірністю захоче поділитися чимось. Чоловік швидше почне насторожено ставитись до вас і утримається від того, щоб впустити вас у свій світ. Це стосується добрих і поганих часів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *