5 правил інтернет-знайомств

Зареєструвалися на сайті знайомств, і не знаєте, що робити далі? Ми розповімо, як правильно оцінювати анкети потенційних кандидатів, не марнувати час і не турбуватися про свою безпеку. Також тут https://dolce-cafe.com.ua/?p=941 можете дізнатися як потім видалити свій профіль.

Грамотно заповніть свою анкету

Завантажте якісні фотографії. Краще, якщо частина буде на повний ріст, а частина зблизька.

В анкеті написати можете все, що вважаєте за потрібне. Але не слід писати вимоги до партнера, типу “ти маєш бути блондином з блакитними очима, і в тебе має бути машина”. Пишіть про себе – яка ви, що любите, а що не приймаєте. Розписувати всі свої улюблені фільми і розпорядок для розписувати не потрібно, тому що чоловіки здебільшого ліниві, і довгі поеми не читатимуть. Пишіть суть.

Не лайкайте всіх підряд

Завжди читайте опис анкет і те, що людина вказала в інтересах.

Звичайно, не потрібно шукати людину з виключно тими ж інтересами, що й у вас. Але захоплення людини як мінімум не повинні відштовхувати.

Наприклад, на одному відомому сайті знайомств є такі “інтереси” як “пропустити стаканчик”, “тусовки” тощо. І якщо ви ставитеся негативно, краще перейти до наступної анкети. Інші приклади:

Спорт. Якщо людина захоплюється спортом і вона явно займає більшу частину її життя, а вам це зовсім не близько, то шансів зійтися теж мало. І не тому, що такі хлопці підрахують виключно спортивних дівчат. А тому, що ви не зможете зрозуміти і прийняти те, що він годинами та днями пропадає у спортзалі.

Тварини. Якщо у хлопця є собака або він пише про велику любов до тварин, а ви цього не поділяєте або навіть боїтеся їх, то теж краще змахнути вліво. Якщо, звичайно, анкета вас дуже не зацікавила чимось іншим.

В анкетах деякі одразу пишуть мету реєстрації – просто для спілкування, серйозних стосунків, інтиму тощо. – якщо людина відразу вказала, що шукає вільні стосунки, а ви націлені на щось більше, то до чого починати розмову?

На багатьох ресурсах є пункт “курю/не курю”. Якщо вам це важливо, також звертайте увагу на цьому етапі.

5 правил інтернет-знайомств

Впізнавати важливе відразу

Якщо в анкеті не вказано мету реєстрації, краще розпочати спілкування з цього питання. Також краще на березі дізнатися про важливі для себе моменти.

Наприклад:

Чи був чоловік одружений.

Чи є діти?

Яке в нього зростання.

Як ставиться до тварин.

Яку музику віддає перевагу.

Чи займається спортом.

Як стосується ЗОЖ і т.д.

Основні моменти у кожного свої. Можна заздалегідь визначити їх та виписати собі кудись.

Вчіться розвивати розмову

Коли основне з’ясували, багато хто губиться, і не знає, про що ще поговорити. На цьому етапі ви можете отримати запрошення на побачення, але спілкування може продовжуватися і в чаті.

Що запитати:

Яка улюблена страва?

Які фільми любиш?

Чим займаєшся у вільне?

Чи є улюблений співак?

Любиш подорожі?

Тут також можна скласти наперед перелік питань, щоб не ламати щоразу голову.

Правильно обирайте місце зустрічі

Краще обирати людне місце. Це може бути парк атракціонів, кафе, міська набережна, кіно та ін. Останній варіант відмінно підходить для інтровертів, оскільки люди за пару годин, проведених лікоть до ліктя, встигають трохи звикнути один до одного.

Порада для скромних дівчат, які не вміють відшивати: ще в листуванні попередьте, що вам потрібно піти до такої години – наприклад, на 19:00 запис на стрижку. Або можна придумати щось плаваюче, щоб якщо хлопець сподобається, можна було сказати, що зробите справу завтра. Ну, а якщо побачення не вдалося, можна буде без сором’язливості злитися додому через пару годин – адже ви відразу про це сказали.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *